2014-04-28, NY VD FÖR NYNÄSHAMNSBOSTÄDER

Tillförordnad vd för Nynäshamnsbostäder blir Sanja Batljan som tidigare haft tjänsten som administrativ chef på företaget.

”Det känns jättebra att vi har rekryterat Sanja Batljan som ny vd. Hon är väl insatt i företaget och kan ta vid och fortsätta utveckla företaget för framtiden”, säger Tommy Söderblom, ny ordförande för Nynäshamnsbostäders styrelse.

”Vi var eniga i styrelsen att tillsätta tjänsten internt. Vi har duktiga medarbetare och ser en styrka i att kunna behålla och utveckla vår personal. Det är viktigt att kompetensen stannar i företaget”, fortsätter Tommy Söderblom.

”Jag är stolt över att få förtroendet att bli vd. Det känns bra att fortsätta i en organisation som jag trivs väldigt bra i och har lärt känna under min tid som administrativ chef. I och med försäljningen står företaget framför nya utmaningar med att nyproducera. Jag ser fram emot att vara en del av utvecklingen i Nynäshamn”, säger Sanja Batljan. 

Vid frågor med anledning av denna information kontakta Tommy Söderblom, styrelseordförande 08-520 684 84 

 

Nynäshamnsbostäder är ett allmännyttigt bostadsföretag som ägs av Nynäshamns kommun. Företaget äger och förvaltar 2.200 lägenheter och 6.500 kvadratmeter lokaler i Nynäshamns kommun och har drygt 25 anställda.