Områdesinformation

Vi röjer sly runt om Torgvägen 2-12. Det pågår fram till våren.
Reparation av trappor i trapphusen i Ösmo.
De stora projekt som pågått sedan förra året börjar bli klara. Det gäller ventilationsarbetet på Odins/Sigyns väg, fönsterbyte på Hoxla och byte av undercentraler i Stora Vika.

Vi byter telefonoperatör

Den 1 februari 2022 byter kommunen och Nynäshamnsbostäder telefonväxel.

Under en övergångsperiod då själva växelbytet sker kan det vara svårare att nå kommunens kontaktcenter eller Nynäshamnsbostäder över telefon. Vi ber därför om överseende för detta under den tid som installationen sker.
Ni kan som vanligt nå oss via  e-post
För dig som kan logga in på Mina Sidor, du vet väl att du kan göra felanmälan där?

SRV

Det mesta vi gör genererar någon typ av avfall som måste tas om hand. Avfall från verksamheter står för den största delen men de privata hushållen står också för en stor del, nästan 5 miljoner ton under 2020.

Förra året (2021) hämtade SRV följande volymer i Nynäshamnsbostäders bestånd:

  • 2 782 ton restavfall (1,21 ton per lägenhet)
  • 262 ton grovavfall (0,1 ton per lägenhet)
  • 953 ton matavfall (0,42 ton per lägenhet)

Har vi rätt kontaktuppgifter till dig?

Vi vill påminna om hur viktigt det är att vi har rätt kontaktuppgifter till dig. Ibland behöver vi snabbt kunna kontakta dig eller skicka information till din mobiltelefon eller mejl. Uppgifterna ändrar du genom att logga in på Mina Sidor. Om du inte har någon dator så kan du enkelt ringa oss så hjälper vi till!

Nybos egen honung

Vi har fortfarande några burkar av vår egen honung som du kan köpa i vår reception. Pengarna går oavkortat till BRIS! En BRA och GOD sak med andra ord ♥