Områdesnytt

Nynäshamn
Arbetet med att byta ut hissarna på Backluravägen 5 A-C fortsätter. Arbetet beräknas helt klart vid månadsskiftet juni/juli.
Takarbete på Toppstigen 3 och 4 .Plåtarbeten, nya takpannor, stuprör byts ut mm. Arbetet startar 16 maj på Toppstigen 3 och 13 juni på Toppstigen 4.
Ösmo/Sorunda/Stora Vika
Tvättning av fasader och en del asfaltering i Stora Vika.

 

Idunvägen 30-36

Måndag 2/5 börjar vi publicera lägenheterna på Humlan. Förmedlingen sker på samma sätt som övriga lägenheter, dvs man söker via hemsidan och tilldelningen sker på kötid. Vi ser fram emot att tillsätta alla lägenheter och intresset verkar stort! Ett 10-tal lägenheter kommer vi inte själva att förmedla utan de går via Bostad Stockholm. Genom att gå in i Bostadsväljaren kan du titta på lägenhetens placering och planlösning.

Kontakta Uthyrningen om du inte hittar den information du söker på hemsidan.

Din uteplats

Med lite tur blir det en riktigt fin och solig sommar som ger dig möjlighet att vistas på din uteplats. För oss är det viktigt att våra bostadsområden upplevs som trygga och trivsamma och vi vill därför påminna dig om att vårda och underhålla din uteplats. Den är avsedd som rekreationsplats och/eller trädgård och får inte användas som uppställningsplats. Så för allas trivsel ber vi dig att hålla din uteplats i fint skick!

Nynäshamnsbostäders trivselregler

 

 

Grillat är gott!

Det är endast tillåtet att grilla med elektrisk grill på balkong eller uteplats. I flera av våra områden finns iordningställda grillplatser på gårdarna en bit ifrån husen, använd gärna dom!

Här kommer ett enkelt recept på en melontzatziki som är supergod att servera till grillat:

(4 personer)
1 mogen melon, valfri sort, kärna ur och tärna upp
1 strimlad salladslök
2 dl turkisk yoghurt
1/2 finhackad röd chili
2 msk hackad färsk mynta

Blanda ihop alla ingredienser, ställ kallt en stund innan servering.

 

Sommar sommar sommar

Uthyrningen kommer att vara stängd vecka 30-31 och under perioden 15/6 – 15/8 behandlar vi inga ansökningar om andrahandsuthyrning, överlåtelse eller direktbyte. Det är också beställningsstopp för VLU och tillval under samma period.

Värdens Nyheter tar semester under juni, juli och augusti.

Vi på Nynäshamnsbostäder vill önska alla våra hyresgäster och entreprenörer en riktigt skön sommar!

 

Vad tycker du?

Under sommaren kommer en del av våra hyresgäster att få delta i vår Kundundersökning. Det är en möjlighet för er att ge ris och ros. Så om du är en av de utvalda, ta chansen och säg vad du tycker 🙂