Välkommen tillbaka!

Kalendern visar september och sommarmånaderna har passerat. Men misströsta inte, sensommaren kan bjuda på många soltimmar och sköna kvällar! Efter semestrarna är vi nu på plats igen och redo att ta oss an hösten. Vi fortsätter att följa rekommendationerna från FHM och följer utvecklingen. Många är vaccinerade men viruset har tagit nya former och vi måste vara försiktiga.

Trevlig läsning!

Områdesinformation

Nynäshamn 

Ny belysning i källaren på Krokvägen 5, i trapphus på Toppstigen 1-2 och i tvättstugan på Sigyns väg 1.

Takbytet på Valthornsvägen 5-9 är klart.

Byte av tak på Backluravägen 19 pågår.

Sockel på gavel Estövägen 5 ska målas.

Ösmo/Sorunda/Stora Vika

Återställande efter vattenläcka på Marstavägen 8 pågår.

Hillersjövägen 2 har fått nya avlopp.

Produktiva sommarjobbare!

Även i år hade vi glädjen att få hjälp av våra sommararbetande ungdomar. Vid baskeplanen på Rumba så gjordes det asfaltsmålning och intill linbanan målades en trafikkorsning upp där barnen kan leka. De bruna carportväggarna vid Backluravägen målades om och skiner nu vita och fina!

Nynäshamnsbostäder gör ett försök med så kallade bokholkar i våra områden. Tre stycken färggranna holkar snickrade ungdomarna ihop och dessa sitter nu uppsatta vid Heimdalsvägen 14, Fredsgatan 19-21 och på Carl Bondes väg. Här kan du lämna utlästa böcker och magasin och plocka på dig nya, smart va?

Alla är välkomna att använda bokholkarna!

 

Spela naturbingo!

Inte behöver man sitta inomhus bara för att det är höst!

En rolig aktivitet för dig och dina barn eller barnbarn är att spela naturbingo. Rita upp ett rutmönster med 3×3 rutor och skriv olika saker som barnen ska hitta i naturen, till exempel höstlöv, fågelbo eller kanske en svamp! När barnen hittat alla saker så har dom fått BINGO!

Pst! I vår reception finns färdiga bingobrickor om du inte vill göra dina egna. Receptionen är öppen vardagar 08:00-12:00.

 

Paketbox

Nynäshamnsbostäder har sedan juli haft Postnords paketbox utställd vid Myrbacksvägen 2 i Stora Vika. Sedan start har ett 60-tal paket levererats till boende i Stora Vika. Paketen körs ut med den övriga posten för att minska klimatpåverkan. En miljö- och boendevänlig lösning som verkar uppskattas!